• +31(0)35 531 6378
  • laren@lahair.nl

Brows&Beauty

Brows&Beauty

Adrian van Brows&Beauty is iedere laatste zaterdag van de maand bij ons in desalon aanwezig. Je kunt voor haar een losse afspraak maken of lekker tussen je kleur en knipbehandeling door je laten verwennen.

Even voorstellen:

Ik ben Adrian en al ruim 17 jaar werkzaam in het schoonheidsvak. Sinds een aantal jaren is de liefde en passie voor wenkbrauwen ontstaan doordat ik steeds meer vraag kreeg van mijn klanten in de salon of ik degene wilde zijn die haar wenkbrauwen kon doen en daar ook apart afspraken voor gingen maken!

Zo is mijn bedrijfje langzaam ontstaan “Brows&Beauty” De ‘brows’ spreken voor zich: ik kijk op een kundige manier naar het gelaat en luister goed naar de klant om zo de perfecte wenkbrauwen te creëren dmv verven en stylen met wax! Wat een verschil maakt dit toch in een gezicht en ik word daar elke keer nog steeds heel blij van!

Wil je weer mooi verzorgde nagels? Gel nagellak is de trend van dit moment omdat je 2 a 3 weken lang mooie glanzende nagels hebt zonder naar om te kijken. Op je eigen natuurlijke nagel. Wie wil dat niet?


adrian