• +31(0)35 531 6378
  • laren@lahair.nl

Over ons

L.A. Hair Laren
L.A. Hair is ontstaan op 15 mei 2016 door Audrey van Velzen en Linda Posthuma. Ze leerden elkaar 10 jaar geleden kennen in Almere, waar ze onder een stoel huur concept 4 jaar samen hebben gewerkt. Voor beiden begon het na 4 jaar te kriebelen, wilden meer uit hun vak, creativiteit en ideeën halen en staken de koppen bij elkaar om samen een nieuwe start te maken. Zo openden ze in Laren onder een franchiseformule hun eigen salon. Nu na 5 jaar wordt het tijd voor de volgende stap en op eigen benen te gaan staan! Ze hebben er hard voor gewerkt en zijn dan ook trots om onder hun eigen naam verder te gaan aan de Sint Janstraat 21a in Laren.

L.A. Hair staat voor aandacht. We luisteren, geven ons advies en zorgen voor mooi haar. In een trendy relaxte omgeving heten wij je graag welkom.

Audrey
Audrey heeft na 9 jaar voor een werkgever gewerkt te hebben, op 1 maart 2007 besloten om als zelfstandige verder te gaan. Ze heeft zich vandaar uit gespecialiseerd in kleur, heeft diverse trainingen gevolgd nationaal en internationaal onder andere bij Vidal Sassoon in Londen. Daarnaast heeft ze zelf trainingen op gebied van kleur gegeven. Meegedaan aan wedstrijden en zich daarvoor weten te kwalificeren. Een echte kleur goeroe, dat is ze!

Linda
Linda heeft in haar verleden in verschillende salons gewerkt om vervolgens vanaf 1 december 2006 als zelfstandige verder te gaan, dit heeft er toe geleid dat ze nationaal en internationaal diverse trainingen heeft gevolgd, onder andere bij Vidal Sassoon in Londen. De kans heeft gehad om achter de schermen te werken bij de fashion week van Parijs. Deel uit te maken van Phillips Hair Care team, advertorial werk voor de Voque, ELLE en Harpers Bazaar te doen. Waarvoor ook diverse reclamefilmpjes voor op de tv.